En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hamiş: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu perese denetçi edilmelidir. 

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı adına çatı karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak mideörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna demetlı olarak henüz adi olmaktadır.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin tavır anında kapının olası olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Hem yeni dokumalacak binalarda hem bile mevcut binalardaki yangın kapısı gereksinimlerinizı karşılık olmak yürekin itimat yangın kapılarını tavsiye ederim.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve eğin posta uygulandığı gibi, dikey ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak henüz zait insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapısı özelliklerinden alay geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli zemin oluşturur.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş Yangın kapısı istanbul yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page